PREDSTAVITEV


ZOBNI RENTGEN DOMŽALE je bil ustanovljen leta 2015 z namenom nudenja sodobne in tehnološko dovršene digitalne radiološke diagnostike v dentalni medicini. Dejavnost izvajamo v sodobno opremljenem kompleksu z najnovejšimi aparaturami in strokovno ekipo.

Rentgensko slikanje izvaja diplomirana radiološka inženirka, ki je študij zaključila na Zdravstveni fakulteti in opravila tečaj Varstva pred ionizirajočimi sevanji v Izobraževalnem centru za jedrsko tehnologijo Instituta »Jožef Stefan«.

Storitve dentalne rentgenske diagnostike izvajamo na aparatih proizvajalca DEXIS. Na aparatu OP 3D PRO izvajamo slikanje ortopanov in CBCT - jev, intraoralno rentgensko slikanje pa na aparaturi Focus. Aparata nam omogočata visoko kakovostno slikanje z najsodobnejšim programom in minimalno izpostavljenostjo pacienta sevanju.

Rentgenska aparata in njuno delovanje najmanj enkrat letno preveri pooblaščeni izvedenec medicinske fizike iz Zavoda za varstvo pri delu.

Rentgenski posnetki so del medicinske dokumentacije, ki je skrbno vodena in arhivirana v skladu s pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Dokumenti so varno shranjeni na več strežnikih registriranega ponudnika za shranjevanje podatkov v oblaku.

 
 

  Zobni rentgen Domžale

  
  Kamniška c. 24, Zg. Jarše
  1235 Radomlje

  T: 051 / 868 444
  E: info@rentgendomzale.si

  
 

Imamo prilagojen odpiralni čas glede na potrebe pacientov - dopoldan, popoldan in izmenično.

         PRED OBISKOM
   pokličite 051/868 444


  
  Zobni rentgen Domžale  
  
Kamniška c. 24, Zg. Jarše
1235 Radomlje

T: 051 / 868 444
E: info@rentgendomzale.si
 


  Koristne informacije
  
Galerija

Doze sevanja

Priprava pred slikanjem
         
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke